skip to Main Content

DAKWERKEN

Info, Mogelijkheden & Prijzen per toepassing

100% klanttevredenheid!
Topkwaliteit gegarandeerd!

Goten

Het installeren van een mooi, naadloos gootsysteem is zowel een economische als een belangrijke optie voor woningverbetering, die aanzienlijke bescherming en voordelen biedt.

 

Dakreiniging

Onze mosverwijdering en dakreiniging is een eenmalige service, meestal gevolgd door jaarlijks onderhoud.

 

dakherstellingen

Onjuist geïnstalleerde dakbedekkingsmaterialen kunnen een aantal dakproblemen veroorzaken, variërend van lekken in valleien en ventilatieopeningen tot het afblazen van de wind.

 

Over ons

Met meer dan 36 jaar lokale geschiedenis en groot bouwsucces, hebben we vele prijzen op de muren rondom ons kantoor, maar het is ons team van ervaren professionals die elke dag van de week echt vakmanschap en klantenservice van wereldklasse bieden. Lees meer over dakwerken bkg.

Ontvang nu uw gratis schatting van de dakdekker!

Dakreparatie, vervanging, gordelroos, dakgoten en meer

Wat onze klanten ervan vinden

Bedankt, Steve, voor je bedrijf. Onze servicemanager Patrick overtreft altijd onze verwachtingen. Bedankt Patrick!

Met Roofing hebben we een uitgebreid onderhoudsplan voor ons dakgootsysteem ontwikkeld. Ze hebben al onze huidige problemen professioneel en met het grootste respect voor onze kerkelijke eigendommen en medewerkers tijdig opgelost. We kijken uit naar een samenwerking met Roofing.

 

De dakdekkers hebben eersteklas werk op het dak van de winkel gedaan, vanavond heeft het voor het eerst sinds de reparaties geregend en geen druppel in de winkel.

Neueste aus dem Blog

Dakwerk

Stappen die moeten worden genomen bij het inhuren van een commercieel dakdekker

Een dak heeft meestal twee of drie grote lekken in zijn levensduur. Normaal gesproken houden de meeste mensen dakschade en lekken zo lang mogelijk vast, of ze weten gewoon niet wanneer ze een lekkend dak moeten repareren. Op een gegeven moment lopen de zaken uit de hand en hebben ze vaak haast om de eerste aannemer die ze tegenkomen in te huren. Hun aanvankelijke bedoeling, dat was om een ​​paar dollar te besparen, werkt vaker wel dan niet averechts.


1. Ontvang aanbevelingen


Het internet heeft het gemakkelijk gemaakt om een ​​gerenommeerde aannemer te vinden. U kunt onder andere zoeken op sites zoals Angie’s lijst, Google Business, Yelp. Vrienden en familie kunnen u ook voorzien van betrouwbare referenties.


2. Interview de potentiële aannemers


Nadat u een paar gerenommeerde aannemers heeft geselecteerd, kan een snel telefonisch interview u verder helpen de lijst te verfijnen. Op dit punt moet u vaststellen of ze een vergunning hebben en verzekerd zijn. Enkele vragen die u zou moeten stellen zijn:


• Wat zijn de volledige naam en het adres van uw bedrijf? Hiermee kunt u ze opzoeken om te bepalen of ze de benodigde dakvergunningen voor Bay Area hebben.
• Heeft u referenties? Een goede dakdekker moet u niet alleen een portfolio van eerdere vacatures bieden, maar ook de contacten van eerdere klanten. Dit zal u helpen de kwaliteit van hun werk te verifiëren.
• Hoeveel ervaring heeft u met het omgaan met vergelijkbare projecten? Dit zal u helpen te weten of zij over de capaciteit in termen van apparatuur en mankracht beschikken om uw project af te handelen.
• Biedt u garanties aan?
• Wat is de geprojecteerde tijdlijn?


3. Krijg meningen van vorige klanten


Roep de referenties van de aannemer op om erachter te komen of deze projecten op tijd en binnen het vastgestelde budget hebben voltooid. Een professionele dakdekker zou sociale mediapagina’s moeten hebben waar ze communiceren met hun klanten. In plaats van vast te houden aan referenties van aannemers, verwijzen we naar recensies op pagina’s die vaak authentieker zijn.


4. Stel een persoonlijke ontmoeting in


Nadat u drie of vier aannemers hebt gekozen, is het tijd voor een persoonlijke ontmoeting


5. Onderteken het contract


Zodra u zich op uw gemak voelt en al uw vragen zijn beantwoord, is het tijd om het contract te ondertekenen. Het contract moet het betalingsschema, de reikwijdte van de werkzaamheden, de duur van het project en andere voorwaarden bevatten. Zorg ervoor dat u vertrouwd bent met alle clausules. Uw dak installeren of vervangen is iets dat u op een of ander moment zult ervaren.

Dak Onderhoud

5 dakonderhoudstips die elke huiseigenaar moet weten

1. Controleer uw gordelroos regelmatig


Dus, hoe onderhoud je een dak? Nou, de eerste stap is gewoon om het zo vaak mogelijk te controleren, vooral na een zware storm of harde wind. Het goede nieuws is dat je geen ladder op hoeft te klimmen om je dak goed te kunnen bekijken. In plaats daarvan heb je alleen een goede verrekijker nodig om mogelijke problemen te zien. Dit is waar u op moet letten wanneer u uw dak zelf inspecteert:


• Ontbrekende gordelroos
• Curling gordelroos
• Gebarsten gordelroos
• Peeling knippert
• Ontbrekende korrels


Elk van de bovenstaande tekenen van schade moet zo snel mogelijk worden bekeken, bij voorkeur door een professionele dakdekker die veilig de nodige reparaties kan uitvoeren.


2. Krijg een professionele dakinspectie


Vraagt ​​u zich af waarom u zou moeten betalen voor een dakinspectie wanneer u onze checklist voor dakonderhoud recht voor u hebt? Een inspecteur kan mogelijke problemen opsporen die u misschien hebt gemist, en u ook waardevolle tips geven voor het onderhoud van uw dak. Ze geven je ook een ruw idee van hoeveel jaar het nog zal duren. De meeste dakdekkers bevelen inspecties om de twee jaar aan, maar een inspectie eens per jaar vergroot uw kansen om potentiële problemen te vinden voordat het dure reparaties worden. 3. Zoek naar lekken op uw zolder en plafonds


Een andere goede tip dat uw dak onderhoud nodig heeft, is het vinden van watervlekken in uw huis. U moet uw plafonds en zolder net zo regelmatig controleren als uw dak op waterschade om ernstige problemen te voorkomen. De meest voorkomende waarschuwingssignalen voor een lek zijn:


 Muffe geuren in bepaalde kamers.
 Watervlekken op uw plafond.
 Vlekken op uw buitenmuren.
 Uitpuilende plekken op uw binnenmuren.


Als u een van deze tekenen opmerkt, is uw volgende stap om het lek te lokaliseren en een professional in te schakelen om het gat in uw dak te repareren. Maar als je comfortabel thuis aan je huis werkt, zijn er een paar doe-het-zelfreparaties in de onderstaande post die je kunt overwegen.


4. Was uw dak


Een belangrijk advies bij het onderhoud van een dak met grind is om het te wassen. Op een gegeven moment zal je dak er vies uitzien, met lange, donkere strepen die van piek naar dakrand stromen. Dit zijn algen die op je huis groeien. Algen zullen geen directe schade veroorzaken, maar als je het lang genoeg laat, kan het je gordelroos langzaam rotten.


Om van deze kleine plantachtige beestjes af te komen, spuit je je dak met een mix van 50 procent water en bleekmiddel. Het bleekmiddel doodt de algen vrij snel, maar je wilt ook koperen strips installeren net onder de piek van je dak. Als het regent, stromen de kopermoleculen langs je dak naar beneden, waarbij algen worden vernietigd voor een comeback.


5. Maak uw goten schoon


Zonder deze tip zou geen checklist voor dakonderhoud compleet zijn. Hoewel het een vuile klus is, is het schoonmaken van je goten een essentieel onderdeel van het onderhoud van je dak. Verstopte goten maken het gemakkelijk voor water om onder de structuur van uw dak te sijpelen, waardoor er meer dan een paar watervlekken ontstaan. De meeste experts raden aan om ze twee keer per jaar schoon te maken, een keer in het late voorjaar en opnieuw in het vroege najaar, als onderdeel van een reguliere checklist voor het onderhoud aan huis.

Shingles Krullen

5 Reden Die Uw Shingles Krullen

So you recently entered the driveway when you suddenly noticed your roof. “Does it have to look like this?” You were wondering. Upon closer consideration, you realized that the shingles began to curl upwards on parts of your roof. If you are pretty sure that they have not always looked like this, then you are right. Curling shingles are not a good sign for your roof, and it is probably a good idea to fix that roof before more harsh weather strikes. But more importantly, why do your shingles curl in the first place?

Poor attic ventilation – In your house, warm, moisture-filled air usually rises to the attic. If your attic is well ventilated, this is not a problem because the excess moisture is pumped around and pushed back out of the attic. But if not, you will begin to see problems. If your attic is poorly ventilated, all the moisture from the rising air tends to get stuck in the patio, causing mold to form and shingles shingles.


Multiple layered roofs – Sometimes homeowners choose to lay a second roof on an old, derelict roof. Although it is not often recommended, many people choose this option because it is much cheaper than stripping the old roof and starting over. Although it saves costs in advance, this usually leads to premature curls with gravel. The shingles on the second layer of the roof will not be as safe, and are easily blown and curled by strong winds.


Shingles are not installed properly – The most common problem here is that the person who installed your roof did not use enough nails per shingle or placed the nail incorrectly. Anyway, this is a sure way for your shingles to curl. If there are not enough nails to hold the gravel down or if the nails are placed in the wrong place, it will probably work out over time and let go of the gravel.

 


Shingles were not properly aligned – there is an adhesive strip called a tar line on each gravel. If the tar line is not set up by a professional on every gravel, it will not adhere well. Which means that your shingles will eventually curl or possibly fly off.


Old age – One of the most common causes of shingles is the age. Simply put, your roof may just be too old. If you have an asphalt roof that was done more than 12-15 years ago, and shingles shingles, it’s probably time to cover it again. You save yourself a lot of time and money if you do it again before the shingles become a real problem and water starts to come in.